Tin Drum Music je publishing kompanija specijalizovana za administraciju i plasman muzičkih autorskih prava. TDM ekskluzivno zastupa interese mnogih svetski poznatih kompanija i kataloga medju kojima najznačajnije mesto zauzima Warner/Chappell Music. Katalog TDM-a ima preko dva miliona kompozicija među kojima su najveća kompozitorska imena u istoriji popularne muzike od Kol Portera do Madone i Timbalanda.

TDM blisko sarađuje sa svim klijentima kojima je muzika potrebna za realizaciju njihovih projekata od producentskih kuća i pozorišta, pa do marketinških agencija i filmskih studija. Učešćem u kreativnom procesu, pomažemo našim klijentima da nadju pravu muziku za svoju sliku.

Prvi u regionu klijentima nudimo i Produkcionu muziku (Production music): radi se o muzičkim bibliotekama vrhunske produkcije koje zadovoljavaju sve potrebe savremenih TV i radio stanica, filmskih i televizijskih produkcija.

TDM u svom portfoliju, osim najvećih svetskih kompozitorskih imena, ima i najveći regionalni katalog i zastupa interese kompozitora kao što su Srđan Gojković Gile, Vlatko Stefanovski, Vladan i Jovan Matić (Del Arno Bend), Dragana Jovanović, Leontina Vukomanović, Marko Kon, Vanja Ulepić, Relja Milanković (V.I.P) i mnogi, mnogi drugi.

Tin Drum Music veoma aktivno radi na plasmanu svog kataloga i promociji svojih kompozitora u regionu i širom sveta. Kompozicije iz kataloga TDM-a su na mnogim tržištima u Evropi zauzimale same vrhove top lista i bile delovi najvećih filmskih i tv projekata.

Nacrt ugovora o pripajanju